Objectief inzicht in het leefklimaat van een object
Dé bouwkundige specialist voor de vastgoedsector!
WoCoFlex, flexibel dienstenpakket voor woningcorporaties. alles over onze diensten.


Binnenmilieu-inspectie.

Een binnenmilieu-inspectie brengt in kaart hoe het is gesteld met de kwaliteit van het binnenmilieu. Op diverse punten zoals luchtverversing, vocht en schimmel, verbrandingsgassen, thermisch comfort, installatiegeluid, geluidsisolatie en daglichttoetreding. Daarbij krijgt u een rapportage waarin inzichtelijk is gemaakt, wat er voor mogelijkheden zijn om het leefcomfort in een woning te verhogen en de kwaliteit van het binnenmilieu te verbeteren.

Optimaal binnenmilieu verlaagt het energieverbruik en verhoogt het gevoel van comfort in uw woning. Het binnenmilieulabel is ook een optimaal instrument voor het beoordelen van eventuele klachten van huurders. Het binnenmilieu in woningen en gebouwen is belangrijk voor de gezondheid, het welzijn en het functioneren van de bewoners en gebruikers. Een teveel aan verbrandingsgassen, vocht, (onzichtbaar) vuil en schadelijke stoffen hebben een slechte invloed op de gezondheid.

Er zijn twee hoofdoorzaken waarom het interessant kan zijn om een binnenmilieurapportage te laten opnemen van uw woning:
1. Het sluit aan bij het streven naar een verlaging van het energieverbruik, omdat er bij een goede beheersing van het binnenmilieu van een woning op eenvoudige wijze een groot voordeel op het energieverbruik is te behalen.
2. In toenemende mate wordt het binnenmilieu van een woning bepalend voor de gezondheid van de bewoners. Het is het gebied waar uiterst zorgvuldig moet worden gezocht naar een goede balans tussen gezondheids- en milieuaspecten.

Ook als het gaat om vochtproblemen en een verstoorde balans in de ventilatie-eigenschappen van een woning, is de binnenmilieu-inspectie met het bijbehorende label van groot belang.

Klik hier voor een uitgebreide info over binnenmilieu.Opdracht geven?

Heeft u nog geen inlogaccount en wilt u direct opdracht geven? Neem dan contact op met een van onze medewerkers op 078-6849750. Zij helpen u direct en zorgen dat de gewenste inspectie binnen enkele dagen wordt uitgevoerd.

We sturen u graag vrijblijvend onze uitgebreide zakelijke informatie toe (klik hier) en zijn uiteraard van harte bereid  om het WocoFlex® dienstenpakket in een persoonlijk gesprek nader toe te lichten. U kunt hiervoor contact opnemen door hier te klikken.Deel deze informatie: