Antwoord op energiebesparingvraagstukken
Dé bouwkundige specialist voor de vastgoedsector!
WoCoFlex, flexibel dienstenpakket voor woningcorporaties. alles over onze diensten.


Het energielabel.

Een energielabel is vereist bij mutatie of verkoop van een woning. Het energielabel krijgt ook een steeds toenemende invloed op de indexatie van de huurprijzen. Een energielabel laat zien hoe zuinig een woning is en wat er beter kan. Van de isolatie van dak, muren, vloer en ramen tot de energiezuinigheid van verwarmingsinstallaties. Belangrijke informatie want een energiezuinig huis zorgt voor lagere energierekeningen en meer wooncomfort.

Een gecertificeerd adviseur, in dienst bij een gecertificeerd bedrijf, mag een energielabel opstellen. Daarvoor komt hij, in de meeste gevallen*, langs en doet een inspectie in het object. Na het onderzoek wordt de opnameinformatie verder verwerkt en het label opgesteld. Het label loopt van A t/m G. Een woning met het A-label is het energiezuinigst en met het G-label het minst zuinig. Het energielabel is maximaal 10 jaar geldig.

*In sommige gevallen, bijvoorbeeld bij centraal onderhouden identieke woningen die centraal gestookt worden, is het mogelijk dat slechts 10% bezocht hoeft te worden. Zeker bij woningcorporaties komt dit vaak voor. Dit scheelt enorm in de kosten van het energielabel. Daarom maken wij graag een prijs op maat voor uw unieke situatie.


Opdracht geven?

Heeft u nog geen inlogaccount en wilt u direct opdracht geven? Neem dan contact op met een van onze medewerkers op 078-6849750. Zij helpen u direct en zorgen dat de gewenste inspectie binnen enkele dagen wordt uitgevoerd.

We sturen u graag vrijblijvend onze uitgebreide zakelijke informatie toe (klik hier) en zijn uiteraard van harte bereid  om het WocoFlex® dienstenpakket in een persoonlijk gesprek nader toe te lichten. U kunt hiervoor contact opnemen door hier te klikken.Deel deze informatie: