Inspecties van een ontoegankelijke kruipruimte
Dé bouwkundige specialist voor de vastgoedsector!
WoCoFlex, flexibel dienstenpakket voor woningcorporaties. alles over onze diensten.


Inspectie van ontoegankelijke kruipruimten.

Door middel van een flexibele Videoscoop worden inspecties uitgevoerd op bijna onmogelijke plaatsen. De duurzame apparatuur en de instrumenten die worden gebruikt voor de inspecties, hebben een op afstand bestuurbare top. In deze top zit een video- plus fotocamera en een lichtbron. Doordat de top kan manoeuvreren, kunnen inspecties zeer nauwkeurig worden uitgevoerd

Op het beeldscherm en in het rapport zijn de beelden duidelijk voor u gevisualiseerd. Dit zeer geavanceerde apparaat heeft tevens een meetfunctie. Hierdoor is het mogelijk om onderzoeken door te voeren tot in het kleinste detail.

Diverse problemen die met behulp van de Videoscoop kunnen worden vastgesteld:
- schimmels en zwammen.
- problemen met funderingen.
- houtrot en betonrot.
- lekkages.
- vochtproblemen.

NB: Uiteraard kan de Videoscoop worden toegepast in vele bijzondere situaties! Bel gerust vrijblijvend voor overleg om met ons te bekijken of een toepassing mogelijk is.

 

Bent u nog geen klant?

Heeft u nog geen inlogaccount en wilt u direct opdracht geven? Neem dan contact op met een van onze medewerkers op 078-6849750. Zij helpen u direct en zorgen dat de gewenste inspectie binnen enkele dagen wordt uitgevoerd.

We sturen u graag vrijblijvend onze uitgebreide zakelijke informatie toe (klik hier) en zijn uiteraard van harte bereid  om het WocoFlex® dienstenpakket in een persoonlijk gesprek nader toe te lichten. U kunt hiervoor contact opnemen door hier te klikken.Deel deze informatie: