Voorkomen van ondeugdelijk oplevering van objecten
Dé bouwkundige specialist voor de vastgoedsector!
WoCoFlex, flexibel dienstenpakket voor woningcorporaties. alles over onze diensten.


Oplevering nieuw- verbouw.

Een oplevering volgt nadat een verbouwing of nieuwbouwproject is afgerond. Een oplevering wil zeggen dat er een controle plaatsvindt of de uitgevoerde werkzaamheden binnen de normen en kwaliteitseisen zijn uitgevoerd. Onze inspecteurs zijn opgeleid om een nauwkeurige inspectie uit te voeren en u deskundig te adviseren over de regels en de voorwaarden.

Onze inspecteurs zijn voorzien van een moderne uitrusting waarmee meer metingen en inspectiepunten mogelijk zijn dan bij een ´traditionele´ oplevering. Bij discussie is het bouwbesluit altijd leidend, een samenvatting van de besluiten (woningborg) is in het bezit van de inspecteur. Onze bouwkundigen zijn onafhankelijk en hebben geen enkele relatie of betrekking met het uitvoerende bouwbedrijf of de projectontwikkelaar. Dat geeft ons alle vrijheid om kritisch te zijn.

Vanwege onze expertise kunt u er zeker van zijn dat we zowel de gebreken vast weten te stellen, alsook bij herstel kunnen beoordelen of dit op de juiste wijze geschiedt. Daarnaast kan het ook gebeuren dat er kort na de oplevering nog gebreken ontstaan. Ook hierbij is het raadzaam om gebruik te maken van een organisatie die bekend is met de materie en het bouwbesluit. Het zal duidelijk zijn dat professionele ondersteuning u voor veel narigheid kan behoeden, mede omdat niet altijd iedere aannemer het herstel van de gebreken die geconstateerd zijn tijdens een oplevering als eerste prioriteit ziet, terwijl dat in onze ogen juist wel zo moet zijn. U als klant dient naar tevredenheid behandeld te worden en wij zullen er alles aan doen om dat te realiseren.Meer informatie of een opdracht geven?

Heeft u nog geen inlogaccount en wilt u direct opdracht geven? Neem dan contact op met een van onze medewerkers op 078-6849750. Zij helpen u direct en zorgen dat de gewenste inspectie binnen enkele dagen wordt uitgevoerd.

We sturen u graag vrijblijvend onze uitgebreide zakelijke informatie toe (klik hier) en zijn uiteraard van harte bereid  om het WocoFlex® dienstenpakket in een persoonlijk gesprek nader toe te lichten. U kunt hiervoor contact opnemen door hier te klikken.Deel deze informatie: