Informatie over technisch beheer, begeleiding en advies
Dé bouwkundige specialist voor de vastgoedsector!
WoCoFlex, flexibel dienstenpakket voor woningcorporaties. alles over onze diensten.


Technisch beheer en advies.

Wij beschikken over een team van zeer ervaren bouwkundigen die iedere dag bezig zijn met het technische beheer van vastgoed en appartementencomplexen. Door het opstellen van een goede onderhoudsplanning en het continu monitoren van de staat van onderhoud van het gebouw, zorgen wij ervoor dat uw onroerend goed in topconditie blijft.

De belangrijkste werkzaamheden betreffen:
- opstellen onderhoudsbeleid
- opstellen en updaten van meerjaren onderhoudsplannen
- technische opname bij de start van het beheer
- her-inspecties en opleveringen
- investeringsbegeleiding
- klachtenintake en klein dagelijks onderhoud
- uitbesteden van- en controle op het schoonhouden van het gebouw
- onderhoudsbeleid
- begeleiding bij het aanvragen van offertes

Technisch beheer is niet iets wat u zomaar uit handen geeft. Graag willen wij daarom met u in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek de mogelijkheden bespreken. Contact opnemen? Kijk dan bij onze contactgegevens


Opdracht geven?

Heeft u nog geen inlogaccount en wilt u direct opdracht geven? Neem dan contact op met een van onze medewerkers op 078-6849750. Zij helpen u direct en zorgen dat de gewenste inspectie binnen enkele dagen wordt uitgevoerd.

We sturen u graag vrijblijvend onze uitgebreide zakelijke informatie toe (klik hier) en zijn uiteraard van harte bereid  om het WocoFlex® dienstenpakket in een persoonlijk gesprek nader toe te lichten. U kunt hiervoor contact opnemen door hier te klikken.Deel deze informatie: