Inzicht in dat onverklaarbare vochtprobleem
Dé bouwkundige specialist voor de vastgoedsector!
WoCoFlex, flexibel dienstenpakket voor woningcorporaties. alles over onze diensten.


Vochtproblemen.

Vochtproblemen zijn er in alle soorten en maten. Doorslaand-, optrekkend vocht of ventilatieproblemen in bestaande en zelfs nieuwbouw woningen komt het wel eens voor. Helaas is het niet zo eenvoudig om een standaard oplossing te bieden. Verkeerde behandeling kost veel geld en kan het probleem zelfs nog verergeren. Met een van onze vochtinspecties, standaard of uitgebreid, brengen wij uw vochtprobleem duidelijk in kaart en maken wij een voorstel voor een correcte oplossing. Dit kan met behulp van uitgebreide vochtmetingen, maar ook bijvoorbeeld met een Videoscoop of thermografische camera.

De oorzaken van vochtproblemen zijn vaak moeilijk te achterhalen en te duiden, maar veroorzaken vaak grote en vervelende problemen. Binnen onze organisatie zijn er dan ook inspecteur opgeleid die zich die zeer specifiek met vochtprobleem bezighouden. Door een van onze experts erbij te halen om het vochtprobleem te verklaren, komt de oplossing in zicht.

Onze onderzoeken zijn onafhankelijk en richten zich op het vaststellen van het probleem en het adviseren bij een oplossing. Onze deskundigen op dit gebied zijn voorzien van geavanceerde uitrusting. Ze zijn voorzien van endoscoop, hydrometer en zeer nauwkeurige meetinstrumenten voor het meten van het vocht in en achter materialen als hout, tegels en beton. 

De uiteindelijke rapportage is helder, to the point en in begrijpelijk taal geschreven. De rapportage is ter verduidelijking tevens voorzien van van foto’s. Het rapport bevat een kostenraming met de te verwachten kostten

Veel voorkomende vochtproblemen:
- lekkage's
- optrekkend vocht.
- doorslaand vocht.
- condens.
- natte kelders en souterrains.
- vochtige Kruipruimten.
- ventilatieproblemen.

Bij woningen waarin hoge luchtvochtigheid het probleem lijkt te zijn, adviseren wij een binnenmilieu-inspectie uit te voeren, omdat deze inspectie minder kostbaar is en een goed inzicht geeft in de problemen die er zijn in de energetische balans van een woning. Tevens geeft dit onderzoek diverse oplossingen om deze problemen te verbeteren.


Opdracht geven??

Heeft u nog geen inlogaccount en wilt u direct opdracht geven? Neem dan contact op met een van onze medewerkers op 078-6849750. Zij helpen u direct en zorgen dat de gewenste inspectie binnen enkele dagen wordt uitgevoerd.

We sturen u graag vrijblijvend onze uitgebreide zakelijke informatie toe (klik hier) en zijn uiteraard van harte bereid  om het WocoFlex® dienstenpakket in een persoonlijk gesprek nader toe te lichten. U kunt hiervoor contact opnemen door hier te klikken.Deel deze informatie: