Over tarieven en voorwaarden
Dé bouwkundige specialist voor de vastgoedsector!
WoCoFlex, flexibel dienstenpakket voor woningcorporaties. alles over onze diensten.

Tarieven en kortingen.

De WocoFlex® service is een exclusieve dienstverlening aan woningcorporaties. Voor onze zakelijke relaties hebben we een uitgebreid informatiepakket samengesteld waarin u ook heel overzichtelijk alle tarieven terugvindt.

Met betrekking tot de tarieven hanteren wij een eenvoudig duidelijk systeem. Vaste prijzen zonder ‘verborgen’ toeslagen. Als zakelijk relatie en deelnemer van Het WocoFlex® pakket, profiteert u van kortingen tot 25% op onze consumententarieven.

Klik hier om ons zakelijk informatiepakket direct aan te vragen.

Uw gemak staat voorop.
Onze intentie is om een dienst altijd zo voordelig mogelijk aan te bieden. Wanneer er de mogelijkheid is om een raamcontract af te sluiten kunnen we in goed overleg zoeken naar de meest voordelige prijsstelling t.o.v. de voorwaarden en vereisten. Wij delen onze kennis en ervaring op dit gebeid graag met u.

We sturen u graag vrijblijvend onze uitgebreide zakelijke informatie toe (klik hier) en zijn uiteraard van harte bereid  om Het WocoFlex® dienstenpakket in een persoonlijk gesprek nader toe te lichten. U kunt hiervoor contact opnemen door hier te klikken.